Tuesday, June 2, 2009

Hari ini hari sial.

Waktu sekarang, 2.46 pagi.

Baru dua jam empat puluh enam minit lepas masuk hari selasa 2 jun 2009.

Tak sampai tiga jam.

Tak sampai tiga jam dah suwey.

Kenapalah external hard disk itu perlu ada trojan.....

Kejam betul!

Perlu ke trojan tu DELETE SEMUA VIDEO AKU, PASTU WAT COPY DIRI SENDIRI GUNA NAMA VIDEO AKU?

Abih hilang 30Gb worth of movies, funny videos, and animes.

No more corny Hollywood movies.

No more Russel Peters.

Nasib baik Nodame Cantabile selamat. Pemberian ehem ehem.

Baru nak tengok cerita Iron Chef tapi dah kena delete.

Naharam nye trojan.

Paling tak puas hati, Harold n Kumar Escape from guantanamo bay. Harold n Kumar tu! (Yus, ko simpan lagi ka?)

Rasa nak keluarkan semua carutan yang aku tau, tapi rasanya terlalu tak sesuai untuk memulakan hari baru dengan carutan.

.....................................................


......................................


........................


Goossfraba.......


Perlu tak aku nyanyi lagu kat bawah ni untuk kembalikan positiviti aku??



9 comments:

Diyana said...

I'm going to put my hands to my cheeks and once again go :

AAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You must've feel really terkilan/shocked/fucked up right?

Harold and Kumar??????? That one got deleted too???? One more reason to copy Macaulay Culkin's scream from Home Alone. I like the white castle episode. I haven't watch the escape from guantanamo bay's one yet. Plus, I really like John Cho, the dude who played Harold.

S.H.A.Z.A. said...

n0dame drp ehem ehem?
h0usemates saya pun gile n0dame.
pemberian drp 0rang yang samakah?
saya rasa ye.
ehem. ehem.

adha said...

kesian.. aku ader movie tuh.. keskeskes :D len kali install la antivirus..

HEROICzero said...

eleh...takkan tu jek ade dlm hard disk ko...

yang 'laen2' tu xde ke.. kekeke..

Mc Izzy said...

huiyo..buleh bikin mengamuk tu.Xguna punya trojan.Jom buat persatuan anti trojan. hang jadi presiden

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

ape name trojan ko?

safwan said...

to diyana:

it's friggin hilarious. and a sprinkle of porn on top.

to shaza:

maybe, maybe not. lots of roads lead to Rome, If u know what i mean. hehehe...

ni anime version.

to adha:

dah ada.. dia tak detect.wtf.

to adil:

video tilawah quran ke? aku simpan dlm haddisk len.

to mcIzzy:

ko la jadi pres. idea ko kot. aku jd ahli lelap sudeh...

to pana:

tah ape crypt ape tah. aku gugel dia nak remove complicated gile. kene tuka registry la ape la. tau la sangat aku kan pasal benda2 ni.

Firdaus... said...

weh...nak russel peter...

Indescentdecendant said...

U MUST sing that song!!!
n then hanto vid kat aku n i will upload it on the utube