Monday, June 15, 2009

Tak ada kena mengena dengan aku, tapi aku suka.




Bitter heart, bitter heart~

This song's cool! Kinda have that Jason Mraz feel inside it.

11 comments:

HEROICzero said...

ow ni la Zee Avi nye?

yea bile ko ckp, baru aku prasan.. ade unsur2 jason mraz.. tp cm dak2 jek safwan.. x bernafsu aku..

nashrah khan said...

i pun ske this song! sgt relax and best :)

aina said...

i like her voice and she's soo pretty!

adila lalala said...

semua org dah suka ngan zee avi ni eh?

safwan said...

to adil:

kiut dow! aku suke! (ke aku paedofile?)

to nashrah and aina:

kan? kiut gile both song and the person! tak sangka kes bf dia comes late to their date bole jadi lagu yg kiut.

to adilla:

ntah la. aku baru je jumpa dia nye profile youtube tadi. irenye aku lambat la ni ek?

axer said...

lagu die ok la.... muke biase je...tapi ni taste ko ke safwan...???

aku terpaksa bersetuju ngan adil yg die x mnarik n cam childish je...

HEROICzero said...

yea axer... tidak menaikkan nafsu kita pon.. kah kah kah..

Mc Izzy said...

another female singer with guitar.

axer713 said...

cume nafsu adil... aku x sure cmne...hahaha...

HEROICzero said...

PERHATIAN :-

Nafsu saudara Adil bukan lah topik yang sesuai dibincangkan secara terbuka.

Terima Kasih

axer713 said...

poyo la ko adil...