Wednesday, December 2, 2009

Request.

Baru baru ni Irfan buat hal. Aku dah jolok dia banyak kali, dia mintak lagi. Penat la bodoh. Dasar nafsu serakah.

Dah la sekali jolok mintak lapan jam.

skang ni dia dah main gila dengan aku. Aku belum tekan lagi dia da tekan.

Bodo betul.

Henpon kalo da usang memang camtu......Irfan tu nama henpon aku....

Malangnya Irfan da rosak...

Mula mula bateri dia cepat habis... Lama lama pastu aku tak tekan apa2 button pon, tetiba dia spam tekan 1 sampai henpon restart...

Aku saspek virus, so aku format memory card ngan henpon aku... tengok2 ada lagi prob tu... so hardware prob.... Circuit board dia kot... Isk....

So bila aku dah format henpon aku tu, ilang la suma no contacts dalam tu.....


Bole tak korang bagi no tepon korang kat aku? Hantar la ikut Facebook atau email.. Sms pon bole... tapi lambat la aku dapat no korang.... kalo korang tak kisah kena harass reply kat komen box ni pun takpe...


Tapi tolong la weh...... Hantar eh? Pleasee.... with whipped cream and two cherries on top pleasseee??



p/s: Sebab dah format memory card dan lupa nak backup, gambar2 kelakar suma dah ilang. MotherChud. How the funk aku nak update kelakar2.......

11 comments:

Jack-O said...

lahai..
no wonder la hari tu aku msg u didn't reply. baru ingat nk merajok! hahaa

qieynah said...

woot2...aku dah sms no aku...bai the way, aku xsajes mu repair kerosakan, baik beli je yang baru..henpon mu dah xrelevan dengan globalisasi yang berlaku sekarang

hajar :: aisyah said...

henfon ponn nama irfan..

xble bla ^^,

Nadirah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
HEROICzero said...

agak kritikal bila kau menamakan enpon ko dengan nama lelaki...

Indescentdecendant said...

stuju ngan heroicZERO
n ko ada nafsu plak tu nk cocok2 ngan sesautu yg bernama lelaki
*bkan aku x expect

xpe2.... moga irfan Slamat ke Valhala

safwan said...

to nurul: u msg mana bole i tak reply darling.. aawww~

to kinah: pegi mati dengan globalisasi. henpon aku banyak berjasa. ada nilai sentimental tu....

to hajar: takkan nak bagi dia nama Melur kot?

to nadirah: nanti aku keje rajen2 beli hp 18 ketul. rosak satu 17 lagi ada...

Komen ko aku terpaksa delete atas sebab2 sensitiviti.. aku harap ko paham...

to adil: Ah sial! yang ko namakan kereta ko Remy tu apa weh!

to jeng: Bukan aku yang cocok. Charger yang cocok. aku jodohkan je.

Nadirah said...

Hahahaha ape2 jela.

HEROICzero said...

remy ishak, cool wut? at least artis.. hahahahahahaha

Anonymous said...

irfan tu nama henpon ke nama rakan ranjang mu?

missyonne said...

huhuhu.

igtkn ape la bear ni..

isk isk.

naseb number tedy tak penah save ;p

gagaga