Monday, December 14, 2009

Aku menyirap.

Tipu je... :P


Bosan weh.

Cuti2 neh tetiba terbukak nafsu nak jawab soalan tag. Takkan takde kot? Kamon eberibadi...... Aku tau korang ada kan? haha...

Takde purpose pon post neh.

Just nak cakap kat gadis anak kucing pink, (Kau tahu sapa kau) aku da lame weh nak kontek kau. Ada bisnes proposal neh... Call tak dpt.. msg tak balas... ym invi.... twitter tak penah update... fb tak add aku, isk...........

Oh, buat first time dalam sejarah, aku tak balik kampung halaman time cuti sem. pindah umah nye pasal. Hari jumaat (kot) nak pegi JB. Mungkin singgah Batu Pahat.

Berbulu dengan Pakcik Kopiah pemandu Waja 1.6 Campro CPS. Dia nyaris buat aku eksiden kelmarin. Keluar kereta lutut lembik. Banyak2 near death experience, yang ni kot paling nyaris. Kalah time Pemandu Lori Dari Neraka.

Nak merepek apa lagi eh....?

Hmmmm......

Later lah.

4 comments:

HEROICzero said...

aku tringat post ko yg pasal driver pakai kopiah ke songkok tu... ade lg x? mane eh? nak bace balik

tujoh lobang said...

pinkykitty? weh dia ada fb eh?
ym dia xpenah2 hidup dowh, tapi dia penah 'buzz' aku beberapa kali.hahaha jgn jeles... :P


yep ni aku aseli aka m***. hahaha

irma-ain ibrahim said...

alaaaa,comel je part yg "tipu je.. :P"

hehehe. :)

missyonne said...

ahhaha.

anda, sila hati hati.

: )