Sunday, September 27, 2009

Sebab apa aku sayang kau

Aku betul betul menyesal aku tak cakap camni time aku bagitahu dia.


****************************


Kau betul betul nak tahu macam mana aku boleh sayang kau?

Mari sini aku bagitahu

Aku sayang kau bila kau cuba pakai mekap

Tapi resultnya rupa kau macam rakun.

(tapi tetap nampak kiut.)

Aku sayang kau bila kau kata “Bear, ko tak kurus pun takpe lah”

“Coz there’ll be more you for me to love”

Aku sayang kau bila kau ketawa.

Sebab bila kau ketawa, aku tahu kau tengah gembira

(Dan bila kau ketawa, kau nampak kiut.)

Aku sayang kau bila kau kata kau percaya aku

Walaupun ketika itu aku sendiri pun tak percaya aku.

Aku sayang kau sebab kau adalah kau

Aku sayang kau sebab kau tak pura pura

Dan aku tahu kalau kita kahwin nanti,

Tiap tiap kali aku bangun pagi dan tengok muka kau, aku masih akan sayang kau sama macam hari ni

Dan sayang aku pada kau tak akan mati selagi aku tak mati.



p/s: Sorry aku tak berani. Tak sanggup sejarah berulang kembali.

14 comments:

Azie Nazri said...

this is so unfakingly sweet :)

safwan said...

thx...

missyonne said...

duh! menakutkan~

Nur Nadirah said...

Kalau tak cuba smpi ble2 tak tau

Nak sakit kena turn down @ sakit tak bagitau sampai dah terlambat, fikir sendiri la yang mana paling sakit skali.

Pandai2 la mengelak mana yang patut supaya tak menyesal nanti.

S.H.A.Z.A. said...

shuweeeeettt!! bangga ada kawan cam bear ^^

keainuren said...

OMG!!! if fifi write down something as sweet as this i'll be so touched and love him even more...

Anonymous said...

bear, i kn0w dear.. Thanx.. So sweet..mmuahx!

-AdiL

safwan said...

To teddy:

Menakutkan...?????

to nadhirah:

dah tau... dah cuba cakap.. tapi maksud tak sampai. lidah kelu. haih....

to shaza:

thx... bangga ada kawan supportive cam shaza..

to vel:

fifi tak ske ckp, dia suka tunjuk. terima je la....huhuhu

to adil:

Siot kau! aku tak gay! cari azim. haha... dah kenapa anonymous, siot?

Indescentdecendant said...

sedih baca the side of you that din came out....
if only it did...
ud be happy rite now

Anonymous said...

have u ever consired her feelings if she read this? she'd be damn guilty to had rejected you....you're so nice... dont be sad...god must have created someone else better than her for you...

safwan said...

to jeng:

tu la pasal. huhuh

to anonymous:

ni anonymous yg ada pernah komen kat post lepas tu eh?

she doesn't have to be guilty. she must've had good reasons and i respect her decisions. who am i to make her love me..?

this post is meant to express my regrets that this thing didn't come out when I said to her. it might or might not change the outcome, but she needs to know this.

It's sad, yeah, but I'll pull through. Takes time but I usually do.

axer713 said...

if she rejects you, it means dat she's not the ONE!!!

so stop waiting for a miracle to happen...

in reality, there no such thing as true LOVE...

LOVE sucks!!!!

safwan said...

cibai nye stetmen..

nanti ko kahwin, aku letop umah ko syaitonn.....

Anonymous said...

maybe she's just being a B. who knows? ramai lg pompuan dlam dunia ni... jangan sedih2...