Saturday, December 27, 2008

Someone slap this bitch awake! PLEASE!

I don't know about you, but I think she deserves a bitch slap or two, doesn't she?

http://adibahahmad.blogspot.com/

Even if she doesn't believe in Prophet Muhammad, does she really need to insult him and the people who believe?

Dem...~

Just see it for yourself.

P/s:Thanks to Ismat for the info.

12 comments:

faTinFaR said...

ala.. die dh delete aa blog tu

safwan said...

huhu...

bagus2...wat sakit ati je kalo bace...

kayNe said...

smalam ada lagi blog tu
gile perasan open minded pompuan tu
bet she never read more than 2 books a year nak perasan modern thinking konon
blah~

sorry brothr bear i use ur blog sbg medium xpuasati kat pompuan tu =p

safwan said...

tu lar. kutuk2 cam ade wisdom org 1000 tahun.

aku hntr komen kat post dia,

"Go dig ur own ass and smell it."

puas ati aku.

Diyana said...

Bitch slap je????? Like I said earlier, bitch torture is waaay better. I got to know that blog through Ismat too. Gila sakit hati bila baca blog tu. Tengok content dia, I rasa orang yang paling liberal dan open-minded pun boleh sakit hati sampai nak baling je kerusi kat computer tu.

Open-minded, modern thinking my ass!

qieynah said...

alar, xsempat aku nk bace....terasa jgak nk ber'openminded n modern thinking....hurmmmmmm

Muhammad Ubaidullah said...

Salam..
Safwan,, ak ada kat ckeras,tumpang kat umah abang kepada senior ak,,die keje kat bhg teknologi mklumat rasanya ,,kat hukm,kl.. sebelum citer pasal adibahahmad ni kuar dalam tv,, dia da bgtau pasal ni...kawan dia yg report kat polis..diorang call pompuan tu,,pompuan tu ckp die pun x tau pape n dah buat report polis..So mybe ini keje khianat la,,,Sejauh mana kebenaran cerita yang aku dengar sendiri dari mulut ak ni,,x tau la...
Wallahua'lam...

http://cikgu-ubai.blogspot.com/

Muhammad Ubaidullah said...

Kita kadang2 terlalu cepat melenting kan..tanpa menyelidik,,
Memang isu ni hangat,,tetpi perlulah dibuat pertimbangan...
bagi aku la wan,,aku hepi jugak sebenarnya,,apa tidaknya,,acu mung tengok,,kadang2 orang islam yg kurangkefahaman dan penghayatan pasal agama pun akan dengan 'bangkit',,
Semoga perasaan semangat ingin mempertahankan maruah agama Islam dikalangan umat kita yg tgh 'hangat' sekarang akan berterusan dan terus 'hangat' dalam memperjuangkan apa yang dibawa oleh Rasulullah itu sendiri..
Kerana,,jika kita benar2 sayang dan menghormati Nabi Muhammad s.a.w,,,kita perlulah mengikuti dan mempertahankan ajarannya.,..
tol x??
ok la wan... ada jodoh,,kita juper tau..
rindu sangat nok jupe ngan mung...hehe..
Semoga diberkati dan dilindungi ALLAH selalu..

Azie Nazri said...

is it really a fitnah case?
geez, its terrifying what ppl nowadays would do.

but liberal thinkers like that are no longer hard to find.

when ppl want to support their wrongdoings, they'll find 1001 excuses to not feel so bad.

alhamdulillah, we still can differ between what is wrong and what is right.
there is no such thing as being liberal in Islam.

Islam is beautiful as the way it is. wallahualam.

mojabudakbaik said...

owh. Yang ni yang masuk tv ni eh.?

hahaha.
kita doakan die jumpa jalan yang diredhai balik je lah. She has opened her mind too wide till her bren fall out and down to the ground!

:P

adila lalalalala said...

brother bear..identity theft tu~~

Imran said...

teruk btol...mcm2 org sanggup buat utk harass ppl