Monday, June 28, 2010

Untuk kamu yang PERNAH di hati.





Lagu ni saya rasa best. Tapi banyak benda yang Taylor Swift mention bertentangan dengan cerita kita.




Taylor Swift tu perempuan. Saya lelaki.

Taylor Swift cantik. saya muka macam orang pecah rumah.

Setting lagu ni Taylor Swift kat depan umah bf dia. Sekarang saya tengah picit keyboard Amir Hamzah sambil dengar lagu Taylor Swift Tim McGraw dari Qasidah Nuraisha.

Taylor Swift dengan bf dia selalu berdansa sampai tengah malam. Kita selalu borak2 je.

Taylor Swift dengan bf dia dalam lagu ni dah couple tiga tahun. Kita sangkut tengah jalan.

Taylor Swift dengan bf dia ada lagu Tim McGraw untuk remind diorang tentang date diorang. Saya tak tahu pun awak suka lagu apa.



Saya ni teruk kan?

Nasib baik kita sangkut tengah jalan.


Jadi saya buat entri ni dan bagi awak dengar lagu ni sebab saya tiba2 teringat kat awak, dengan harapan awak pun tiba2 teringat kat saya.


p/s: Jangan fikir bukan bukan. Tengok title balik.


3 comments:

tujoh lobang said...

ehem ehem!! :P

rean said...

pernah 2 2kar la ke 'akan'...

HEROICzero said...

ikot kate rean, then kamu tukar adil.

akan jadi,

Untuk adil yang akan di hati.

yaww sweet~!!