Monday, June 21, 2010

Tentang berat.

Tak sia sia aku kerja hari tu.

Satu bulan lepas, 110 kilo lebih berat aku.

sekarang 104 kilo. Agak aneh la jugak pernurunan tu considering aku kerja kat restoran fast food yg mana time break aku makan burger hari2.

Mungkin sebab hari2 aku kerja 12 jam lebih. Penat weh.

Sekarang tugas aku, maintain.

Kena kurangkan gula, lemak, minyak, dan makanan kolesterol tinggi.

Oh bulan puasa. Datanglah laju2.


3 comments:

jack-o said...

aku nk tumpang hepi gak!! :)

HEROICzero said...

ah tipu!!!

eh ape jadi bet ko nak kurus uh? aku lupe nak follow up~ keh3x

weh jom jom jom lepak2.. bila praktikal?

qieynah said...

aku nak ckap...fuck the weigth scale of yours.