Tuesday, October 13, 2009

Poem ni untuk Emir Nashriq bin Radhuan.

Khas untuk kau. Thanks sebab still kawan ngan aku dari start kita form 2 sampai skang. Dan aku harap kita kawan sampai mati. Lagi satu aku harap sajak ni tak kedengaran macam gay.


*************************************


Aku ingat lagi first time kita jumpa

Kau ingat tak peristiwa itu?
Time tu kita form two.
Baru nak start tahun baru, semester baru.
Tengah hari tu memang panas.
Sampai perut aku pon memulas.

Cikgu perhimpunan tu maybe Encik Fauzi
Dia suruh duduk, tanda dia nak bebel panjang lagi.

Aku rasa time tu kau letih benar agaknya
Tak sempat aku nak duduk kau dah bersila.
Tapi dan dan tu jugak bontot aku main gila,
Tak tahan punya pasal, kau aku terkentut kat muka.

Aku kentut slow je!
Tapi aku terperasan kau punya air muka.
Mula mula muka kau ceria,
Tiba tiba berkerut kerut, penuh tanda tanya.

"Safwan, kau bau apa apa?"
"Tak pun! Kau bau apa?"
"Ntah la weh. Bau busuk gila! Macam bangkai pun ada!
Kau kentut ke?"

Perlu ke kau tanya?
Aku terdiam seribu bahasa.
Aku rasa kau pun tahu jawapannya.
Pecah perut sial, kita ketawa!
Sampai merah kau nye muka!

Itu cerita kita time form two.
Laju kan masa berlalu?
Rasa macam baru semalam benda tu berlaku.
Kau ingat lagi tak hari tu?

Hari tu kau jadi kawan sampai mati aku.


P/s: Adil, E.G, Azli, Adly, Izham, Wan, Azim Yunus, ngan sapa2 je yang nak bahan aku pasnih, korang jangan jeles! Korang pun kawan aku. Cuma aku tak kentut kat muka korang je.

9 comments:

Nadirah Shamsuddin said...

Wahaha sweet & stinky poem la ;D

p/s: Cikgu Fauzi ada lagi sampai sekarang la, gila la...;p

p.a.n.a ★ ちゃん said...

hehehe..ak suke~

Anonymous said...

ko mmg siaL..Aku nk gk 1..!

Ari 2 aku jmpe cekgu fauzi beb..kt bSN melawati..aku bg salam, semek0m cekgu..hahaha mcm kt sk0lah dulu2..

-AdiL

safwan said...

to nadirah:

dah sweet pastu stinky? camne tu?

gile dedikasi dia tu.ada satu hari tu, time aku nak observe kelas miss tan aku kene go thru dia la..tapi last2 tak jadik sbb dia byk songeh suruh aku pegi ppd.

to pana:

thx...

to adil:

aku da lupa aku jumpa ko camne. hahaha.... sial kan?

ye? bagus la ko ingat cikgu....huhuhu... tapi mesti dia tak ingat ko kan? hahaha

axer713 said...

eleh... ko ni safwan.... kirenye kentut ko merapatkan hubungan sillaturrahim la ni...???

poyo la wei!!!

safwan said...

mane de dow!

aku nak cite benda paling aku ingat pasal emir ni aku pernah kentut kat dia la.... bukannye kentut bole merapatkan hubungan....

kalo kentut bole merapatkan hubungan da lama aku kentut kat pempuan2 cun...biar diorg lekat kat aku....

Araseli with powerful eyes said...

bapak ahh!
benda ni pun ko nak citer ke? hahahahaha

safwan, emir dan kentut bau bangkai mmg xleh dipisahkan time skolah...hehehe :P

aku ingat lagi time form 2 ko malu2 nk ckp ngan pompuan. skrg ko dh jd hot stuff siot!!

:)

p.a.n.a ★ ちゃん said...

ha ah, safwan da jadik hot stuff..
twistis coklat pon tak sehot die..

safwan said...

to azli with powerful eyes:

mesti la kene cite! hehe bau kentut aku legend kot kat skolah...cikgu midah pon penah jadi mangsa..ahahaha..

hot stuff ape nye... ko lagi hot kot dari aku...mata ko skang lagi power kot! skang da bole tengok masuk dalam hati dah. dulu separuh jalan jer..hehehe..

to pana:

mane de dow.... aku still safwan yg innocent gitu...huuhu