Monday, August 23, 2010

Dah takde mood nak hidup.

Shoot me.

Run me over.

Spike my drink with poison.

stab me from the back.

I don't give a damn anymore.


5 comments:

HEROICzero said...

sesungguh nya kawan,










































Allah tidak akan membebani seseorang melainkan sesuai dengan ke-sanggupan-nya, Ia mendapat pahala (dari kebajikan) yang di-usahakan-nya dan ia mendapat seksa (dari kejahatan) yang di-kerjakan-nya. Surah Al-Baqarah : Ayat 286.









































ingat tuh.









































renung2kan dan,









































Selamat beramal~!!










































hey, what ever it is, good luck bro.









































.END.

axer713 said...

adil, ko x de dalil lain ke nak letak...???

safwan, relax la bro... jgn amik jalan short cut kerana sesungguhnya jalan short cut itu adalah jalan yg merugikan diri ko sendiri...

tujoh lobang said...

post ni sedikit sebanyak mengingatkan aku masa aku mula2 dpt tau yg aku ada colorectal polyps. haha :P

disclaimer: aku kena penyakit tuh dah hampir 4 tahun. cari sendiri kat google. :)

HEROICzero said...

ada2.. ni sesuai. surah Ibrahim ayat 12.

"Dan mengapa pula kami tidak berserah diri kepada Allah, padahal Ia telah menunjukkan jalan untuk tiap-tiap seorang dari kami menjalaninya? Dan demi sesungguhnya, kami akan bersabar terhadap segala perbuatan kamu menyakiti kami. Dan dengan yang demikian, maka kepada Allah jualah hendaknya berserah diri orang-orang yang mahu berserah".

axer713 said...

sesungguhnye terima kasih diucapkan kepada adil... amin kerana beliau telah berubah...