Thursday, March 25, 2010

Ini untuk awak #2

Awak,


Tau tak, ada dua perasaan ekstrim yang selalu saya rasa hari hari.


Perasaan ekstrim pertama:

Saya rasa gembira yang sangat ekstrim bila kita jumpa. Bahan each other sama sama, makan2, gelak2, oh rasa macam kalau saya mati time tu pun tak pe. Saya suka tgk awak gembira. Awak gembira, saya pun gembira. Hati saya melompat lompat tau.



Perasaan ekstrim kedua:

Saya rasa sedih yang sangat ekstrim after kita jumpa. Paling sedih time saya hantar awak depan rumah awak. Sebab saya kena tunggu lagi berjam jam baru dapat jumpa lagi. Serius tak best menunggu.


Dengan nada dan muka yang sangat serius, saya katakan yang awak tak pernah lekang dalam otak dan hati saya. Serius ni.

:)


p/s: pokpih dan kekda, sila simpan modal bahan anda tatkala kita jumpa. roar.

5 comments:

fitriah said...

ehem ehem

z a w a n i b a d r i said...

love is in the air!
sapa kah awak itu safwan? :)

Nadirah said...

Sgt comel ok! ;D

Ayda Abu Bakar said...

buyeytnyewr... haahhahahaha

safwan said...

to fitriah:

eh eh... hehehe.... hai awak.(menyamar skandal kantoi berskandalan ngan skandal lain)

to wani:

rahsia. hihihi.

to nadirah:

kan? macam aku tak? hahahah

to kekda:

hahahahhaa... demmit! abih la aku minggu ni kalo balik umah abg...hahaha