Wednesday, April 28, 2010

Irfan mengada ngada.

Sumpah tak fun bila Irfan tak log missed call.

Orang missed call macam takde je.

So bole tak aku nak request dari korang, if korang ada call aku and aku tak jawab, bole tak text ke apa ke ckp korang ada call aku?

Nanti aku contact balik korang.

Thanks in advance.



p/s: Siapa Irfan? Ni dia.

7 comments:

tujoh lobang said...

beli henpon lain la weiii....

z a w a n i b a d r i said...

beli lain la safwan :)

hajar :: aisyah said...

nama itu x sesuai, katanya. maybe irfan mogok.

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

ye, beli lain..onegai

HEROICzero said...

aku dah tukar nombor, ko tau?

tujoh lobang said...

ko dah tukar nombor ke adil?
aku x tau pun...wah cilake...haha :P

HEROICzero said...

ala kalau bgtau pon, mcm ko tepon aku an?